Beregn din pris

Cirka hvor mange kvadratmeter skal der vandes på?

Alle haver er ikke ens, og prisen kan derfor variere noget ud fra kalkulationen, du ser her. Nogle haver er lidt komplekse med flere plæner, bede fordelt rundt om huset, mens andre er væsentligt mere regulære at gå til, og derved benyttes der færre popup- eller spray-sprinklere til at løse opgaven. Prisen der kalkuleres med her på siden, er baseret på de lidt mere komplekse haver af slagsen.

Prisen forudsætter at, der allerede er adgang til byvand eller egen boring med pumpe tilgængelig på grunden.

Pris på automatisk havevanding

Udfyld formularen

Det forudsættes, at der allerede er adgang til vand, byvand eller egen boring med pumpe, tilgængelig på grunden. Der kan komme justering af prisen plus/minus.

Tak for det

Du hører fra os snarest. Senest på fredag.

Din pris

Vi gør arbejdet

Du gør det selv


Vi gør arbejdet

Vi leverer og monterer et komplet havevandingsanlæg. 
Jysk Havevanding projekterer og dimensionerer anlægget. Jeg mærker op, hvor i haven pop-up sprinklerne skal placeres, hvorefter vi graver og monterer. Jeg leverer alle de materialer der skal bruges ved installering af dit vandingsanlæg. Med vores specialmaskine nedrilles alle slangerne med minimale skader på græsplænen. Prisen er inkl. moms. Excl. kørsel

Du gør det selv

Super tilbud til gør-det-selv-manden
Jysk Havevanding projekterer og dimensionerer anlægget. Jeg mærker op, hvor i haven pop-up sprinklerne skal placeres, hvorefter du selv graver og monterer. Jeg leverer alle de materialer der skal bruges ved installering af dit vandingsanlæg. Med vores specialmaskine nedrilles alle slangerne med minimale skader på græsplænen. Du får selvfølgelig en grundig vejledning i, hvordan anlægget skal monteres / indstilles efter gravearbejdet er overstået. Prisen er inkl. moms. Men excl kørsel (God arbejdslyst)